stilstaan geeft inspiratie

Tijd om op te laden

Heb je ook al zo genoten van het prachtige begin van de zomer? Het zonnetje en de warmte geven mij altijd een heerlijk vakantiegevoel, ook als ik gewoon thuis of aan het werk ben. Heb jij leuke plannen voor de zomer?

Voor mij is de zomervakantie, naast de Kerstperiode, ook altijd een periode van bezinning. Een moment om terug te blikken, stil te staan en inspiratie te krijgen voor de toekomst.

Terugblikken

Sinds vorige zomer hebben er heel wat veranderingen plaatsgevonden bij Massop Coaching. Het team is versterkt met een paar hele fijne en goede coaches, de backoffice is flink aangepakt en geprofessionaliseerd en ik heb een lieve assistente erbij gekregen die mij ontzorgt.

Ik voel mij dan ook enorm dankbaar dat dit gehele proces zo organisch is verlopen en we zo’n leuk team zijn geworden. Binnenkort gaan we gezellig BBQ’en met het team voordat we allemaal gaan genieten van de zomervakantie.

Stilstaan geeft inspiratie

Omdat het in juli en augustus rustiger is en veel mensen op vakantie zijn benut ik deze tijd graag om me heerlijk een paar dagen terug te trekken (bij voorkeur in de natuur). Tijdens deze dagen heb ik geen enkele verwachting en hoef en moet ik helemaal niets. Iedere keer ben ik dan weer verbaasd hoe vanuit deze rust en stilte de beste ideeën ontstaan. Ik voel me dan heel erg verbonden met mijn kern, met mijn ‘innerlijk weten’ en daardoor ontstaat er een flow van creativiteit en productiviteit. Herken je dat? Als je ideeën afdwingt, erop gaat broeden en ‘het moet’, dan ontstaat er niets. Maar als je totale vrijheid ervaart ontstaan creativiteit en ideeën vanzelf en komen de mooiste dingen tot stand.

Vragen die ik mezelf stel om tot de kern te komen

 • Hoe gaat het met mij? (relatie, gezondheid, werk, vriendschap, familie etc.)
 • Werk ik nog vanuit mijn kracht en mijn passie?
 • Wat gaat goed en wat kan beter?
 • Is mijn balans nog optimaal?
 • Wil ik dezelfde diensten blijven aanbieden, of wil ik diensten toevoegen/wijzigen?
 • Wat kan ik doen om nog meer vanuit vrijheid te leven?
 • Welke wensen/ontwikkelingen zie ik bij onze cliënten? Kan en wil ik onze diensten hierop aanpassen?

 Uit rust en bezinning volgt inspiratie’

Wil jij je ook bezinnen deze zomer, dan kun je jezelf de volgende vragen stellen

 • Hoe gaat het met mij, hoe voel ik mij van binnen?
 • Hoe vind ik dat het allemaal gaat? (liefde, gezin, gezondheid, werk, vriendschap, familie etc.)
 • Wat zou ik anders willen? Wat staat mij in de weg?
 • Hoe zou mijn ideale leven eruitzien? Hoe zou ik mij dan voelen?
 • Welke acties kan ik nemen?
 • Als er obstakels of blokkades zijn, hoe kan ik deze wegnemen en wat heb ik daarvoor nodig?
 • Wat zou het mij opleveren als ik ondanks de beren op de weg toch mijn hart volg? Hoe ziet mijn leven er dan uit?
 • Kan ik het vertrouwen voelen van binnen en voor mijn doel gaan?

Inspiratie

Neem de ruimte en tijd om in alle rust en vrijheid over deze vragen te mijmeren, het te laten bezinken. Zo kom je tot nieuwe inzichten en wellicht geeft het je aanleiding om er bij mij - na de zomerperiode – op terug te komen. Neem contact met ons op voor een gratis strategiegesprek als je ergens tegenaan loopt en dan praat ik er graag met je over verder. 

Voor de komende maanden las ik een pauze in voor het schrijven van mijn blogs. Uiteraard blijven we gewoon bereikbaar. Je kunt met ons chatten (via oranje button rechtsonderaan de website), mailen of natuurlijk bellen op telefoonnummer 085-1308292. Ik wens jou een verfrissende sprankelende zomer toe met heel veel mooie nieuwe inzichten! Geniet ervan en heel graag tot ziens in september!

Liefs,

Simone

PS Zonder nu al te veel te verklappen, we hebben na de zomer een leuke actie waarbij je een heel waardevol cadeau kunt winnen. We bestaan dit jaar namelijk 10 jaar en dat willen we natuurlijk heel graag met jullie vieren 😊 Dus als je hiervan op de hoogte wilt blijven schrijf je dan deze zomer nog in op mijn blog en ontvang deze automatisch 2 x per maand in je mailbox. 

 

1000 Resterende tekens


Wij gebruiken cookies op onze web site. Sommigen zijn essentieel voor het correct functioneren van de site, terwijl anderen ons helpen om de site en gebruikerservaring te verbeteren (tracking cookies). U kan zelf kiezen of u deze cookies wil toestaan of niet. Let op dat als u onze cookies weigert mogelijk niet alle functies van de site beschikbaar zijn.

Ok