Hieronder tref je enige ervaringen van onze cliënten en opdrachtgevers.

Suzanne Postik kan het wel - secretaresse IT operatie

Na al een aantal keer een coach bezocht te hebben, had ik er toch niet altijd voldoende baat bij. Ik bleef last houden van bepaalde spanningen en onzekerheden. Via via, kwam ik terecht bij Massop Coaching met Simone, als mijn geweldige coach.

Lees meer

ik kan het welWendy - sales executive

Ik geef het burn-out hersteltraject van Massop Coaching een 9. Ik vind de combi van coaching en emotietherapie heel prettig. Je krijgt duidelijke tools mee naar huis, die je goed in de praktijk kunt oefenen. 

Lees meer

Berry Sparidaens - Contractmanager engieik kan het wel

Het burn-out hersteltraject heeft me geholpen veel meer bewust te worden hoe onze gedachten, gevoelens en gedrag invloed hebben op ons handelen, wat het met mij doet. Ik kan er nu beter mee omgaan. Mijn verantwoordelijkheidsgevoel was ongezond hoog.

Lees meer

HansBonselaarHans Bonselaar – Administratief medewerker

In 2015 is mijn vrouw Grace plotseling overleden door een hersenbloeding. Naast veel rouwverdriet kreeg ik ook allerlei schuldgevoelens. Simone heeft mij in korte tijd enorm geholpen met alle emoties

Lees meer

JudithOussorenjudith oussoren - Hoofd Kunsteducatie & Adj.directeur 

Ik heb Simone leren kennen als een zeer inspirerende en deskundige coach. Dankzij haar persoonlijke, prettige en motiverende aanpak heb ik heel veel geleerd. Dit alles maakt dat ik nu echt anders in het leven sta.

Lees meer

FlavioindenBoschFlávio in den Bosch - teamcoach klantenservice rabobank

Simone is een echte loopbaanprofessional. Tijdens het traject wordt er, op basis van een op maat gemaakt programma, gekeken naar de beste manier om te komen tot de gewenste resultaten.

Lees meer

MikeDuijnMike Duijn - Manager E&I - Services Industrie engie

Door langdurig hoge werkdruk, het uitvallen van collega’s en de druk en doelstellingen die ik me, zowel op het werk als privé, oplegde, kwam ik in een situatie terecht die mogelijk zou leiden tot een burn-out situatie.

Lees meer

DianaVenekampDiana Venekamp - Senior Recruiter

Ik was op zoek naar de Diana 2.0 maar na mijn coachtraject ben ik Diana 3.0 😊 Mijn hoofd heeft weer ruimte voor de toekomst en mooie ideeën. Ik heb veel los kunnen laten en denk nu op een nieuwe en vrij manier. Wat een vrijheid! Dankjewel voor dit fantastische traject!

FemkeMenkveldFemke Menkveld - Senior Corporate Recruiter 

Ik geef het Persoonlijk Ontwikkelingstraject van Massop Coaching een 10. Ik voel me een ‘rijker’ mens en ben dankbaar dat ik dit traject heb mee mogen maken. Een groot cadeau om mezelf beter te leren kennen, meer rust in m’n leven te creëren en de toekomst vol zonneschijn tegemoet te zien.

Lees meer

tanjazavodnaTanja Zavodna - Directiesecretaresse

Ik geef het Outplacementtraject een 9! Als bedrijf deden wij al zaken met Massop Coaching. Wij hadden via Massop Coaching diverse trajecten lopen zoals burn-out preventie trajecten, de workshops Je Stress de Baas en outplacementtrajecten.

Lees meer

ik kan het welAnoniem - ervaring burn-out herstel vrouw 45 jaar

Ik ben blijer, voel me veel beter. Heb meer (zelf) vertrouwen, kan beter de regie nemen, kan beter beslissingen nemen. Ben autonomer. Anderen vinden dat ik er goed uitzie, vooral dat ik een betere blik heb, dat mijn ogen beter staan.

Lees meer

irenerebel

Irene Rebel  - Secretarieel medewerker bij amerpoort

Het Outplacementtraject heeft mij een nieuwe baan opgeleverd! Gedurende het traject ben ik goed ondersteund met professionele adviezen. Het onlineprogramma, bestaande uit video en werkboeken, geeft goede en duidelijke informatie.

Lees meer

stefanvanhoof

Stefan van Hoof - General Manager Food & Healthcare GEA

Als ervaringsdeskundige kan ik niet anders zeggen dan dat Massop Coaching alle verwachtingen heeft overtroffen. Met de toegepaste methodes wordt razendsnel tot de kern doorgedrongen en worden problemen echt opgelost door de oorzaak aan te pakken.

markobogers

Marko Bogers - Finance Control bij ENGIE

Massop Coaching heeft mij veel gegeven, ik ben sociaal vaardiger en een bewuster persoon geworden en tevens in contact gekomen met mijn lichaam en ken inmiddels mijn grenzen. Eindelijk een bedrijf gevonden die écht verstand heeft van de materie burn-out, geen seconden spijt van gehad.

Lees meer

MarloesMarloes Miedema - Recr. & Opleidingen Sales Value

In eerste instantie wilde ik niet inzien dat ik in een burn-out zat en bleef me er tegen verzetten. Pas toen ik durfde toe te geven dat er meer aan de hand was en ‘het er mocht zijn’, ben ik stappen gaan maken en heb ik, met vallen en opstaan, mijn doelstellingen bereikt.

Lees meer

lurdesvanbastenLurdes van Basten - Senior medewerker Contractbeheer

Ik geef het outplacementtraject van Massop Coaching een 10! Ik heb gedurende het traject een helder beeld gekregen over mijn capaciteiten, persoonlijkheid, competenties en ambities en weet deze nu adequaat in te zetten. Het was hard werken,

Lees meer

MarcvanderSeijs

Marc van der Seijs - projectmanager Syndesmo

Ik heb in 2015 een burn-out hersteltraject gevolgd bij Simone Massop. Dit traject heeft mij veel geleerd over mijzelf en over mijn lichaam. De meerwaarde voor mij tussen Massop Coaching en een psycholoog (waar ik ook geweest ben), is de pragmatische en integrale aanpak van Simone.

Lees meer

TheoBeckers

Theo Beckers - Finance Manager

Ik geef het outplacementtraject van Massop Coaching het rapportcijfer 9. Het outplacementtraject heeft mij goed geholpen om inzichtelijk te krijgen waar ik goed in ben en op welke soort functies ik het beste kan solliciteren zodat ik in mijn kracht ben en de hoogste toegevoegde waarde heb.

Lees meer

Daisy Vlek - Veltman uitgeverij, admin medewerksterDaisyVlek

Het traject heeft mij heel veel inzicht opgeleverd. Inzicht in de breedste zin van het woord: eigen kracht & kunnen, belemmeringen, angsten en omgeving. Ook heeft jouw coaching mij rust opgeleverd, een helder hoofd. Naast acteren vanuit ratio heb je mij leren luisteren naar gevoel.

Lees meer

richardkersteRichard Kerste - Project manager

Simone is mijn mobiliteitsadviseur geweest in mijn van-werk-naar-werk traject bij de Kamer van Koophandel. Ze heeft me gecoacht bij mijn traject om tot een hernieuwd arbeidsmarktprofiel te komen en deze te vertalen naar de mogelijkheden binnen de huidige arbeidsmarkt.

Lees meer

image002Tony van Dalen - Senior Onderwijsadviseur bij Expertis 

Ik heb Simone leren kennen als een prettige en deskundige coach. Door haar scherpe vragen word je een spiegel voorgehouden. Ze geeft je geen kans om te ontsnappen wat maakt dat je geconfronteerd wordt met je kwaliteiten maar ook met je valkuilen en zwakke punten.

Lees meer

MarcoBennesMarco Bennes - Business Consultant Vionq

Simone is goed in staat om door middel van de juiste vragen inzicht in knelpunten en capaciteiten te geven. Ze is betrokken en zal niet aan de oppervlakte blijven waardoor je gedwongen wordt zelf ook de diepte in te gaan en geen halve oplossing te accepteren.

Lees meer

WendyGrootWendy Groot - Finance Director 

Terwijl ik altijd sceptisch tegenover coaching ben geweest, is Simone een schot in de roos gebleken. Zij is een fantastische coach, inspirerend, alert en letterlijk en figuurlijk een spiegel voor mij. In een heftige periode is Simone enorm waardevol gebleken.

Lees meer

LousvanderMeulenLous van der Meulen - HRM at Nederlandse Spoorwegen

Simone is goed in staat om door middel van de juiste vragen inzicht in knelpunten en capaciteiten te geven. Ze is betrokken en zal niet aan de oppervlakte blijven waardoor je gedwongen wordt zelf ook de diepte in te gaan en geen halve oplossing te accepteren.

Lees meer

BennieMekenkampBennie Mekenkamp - alg.directeur kvk oost nederland

Simone Massop wil ik graag aanbevelen bij een ieder die tijdelijk geen werk heeft en via een mobiliteitscentrum probeert een nieuwe baan te vinden. Op een zeer professionele manier bracht ze eerst mijn positie in beeld.

Lees meer

BonitaSmitsBonita Smits - Expert coach Stichting LeerKRACHT

Wat ik in één jaar tijd met behulp van Simone heb bereikt, is onvoorstelbaar. Natuurlijk heb ik het uiteindelijk allemaal zelf gedaan maar Simone heeft mij met haar rust, goede voorbereidingen, humor, kennis, doortastendheid en kunde zeker mee geholpen. Een absolute aanrader dus!

 

image010Jacqueline v.Leeuwen - Coördinator stichting Vluchtelingen steunpunt

Simone heeft mij als mobiliteitsadviseur begeleid van werk naar werk. Het resultaat van haar vakkundige en betrokken begeleiding en mijn inzet is dat ik nu de baan heb die ik mezelf heb gewenst. 

Lees meer

HenkRosmanHenk Rosman - Directeur bij NV REWIN

Ik heb Simone ervaren als een coach die door een goed inlevingsvermogen haar kennis optimaal weet te koppelen aan de persoonlijke behoeften en mogelijkheden van haar cliënt.

 

JanErnstSandifortJan-Ernst Sandifort - mngr bedrijfsvoering wozocon

Simone heeft me als coach begeleid in het inzichtelijk maken en helder benoemen van elementen in functies en organisaties die voor mij belangrijk zo niet essentieel zijn. Hoewel veel inzichten bij mij latent al aanwezig waren, heeft Simone me geholpen om deze expliciet te maken.

Lees meer

LarsDikmansLars Dikmans - Functioneel Applicatiebeheerder at K.v.K.

Gedurende het begeleidingstraject heb ik Simone leren kennen als een vriendelijk en integer persoon. Simone beschikt over groot inlevingsvermogen en begrijpt daardoor goed wat er speelt. In de gesprekken die wij hebben gevoerd dringt zij snel door tot de kern.

Lees meer

KarenDondersKaren Donders - Innovatie & ICT Talent Development

Simone is een heel warme en tegelijkertijd scherpe persoon die door deze combinatie wat mij betreft een uitstekende coach is. Ze weet heel snel de juiste aanpak te kiezen, is een hele prettige gesprekspartner die professioneel blijft en haar adviezen niet oplegt.

Lees meer

VreneliStadelmaierVreneli Stadelmaier - Directeur SheConsult en auteur

Simone is 4 jaar lang franchisenemer geweest bij SheConsult. In die tijd heb ik haar leren kennen als een creatieve en betrokken ondernemer die haar zaakjes goed op orde heeft. 

Lees meer

DirkjeEversDirkje Evers - owner at Presenteer Jezelf Online

Ik ben bij Simone gekomen nadat ik eerder introductiegesprekken heb gehad met twee mannelijke ondernemerscoaches van 50+ jaar. Deze heren wilden mij allebei ‘opleggen’ wat ik precies moest doen en op welke manier en wanneer.

Lees meer

NilcoBovenNilco Boven - Director Customer Support 

Simone has coached 3 of my employees on both a personal and a business level. Although the people involved and reasons for coaching were all different, they were all excited about the results and I noticed siginificant changes in both personal and business related behaviour.

Lees meer

JanMiltenburgJan Miltenburg - Coach, Spreker, Ondernemer,Verbinder

Simone verstaat als één van weinige mensen die ik ken om in zeer kort tijdbestek bij de "kern" te komen. Scherp in analyse, krachtig in vraagstelling en helder in uitleg. Simone maakt dankbaar gebruik van al haar geleerde technieken en modellen.

Lees meer

MichielRoteMichiel Rote - Account Manager

Vanwege mijn turbulente carrière was ik op zoek naar iemand die mij richting kon geven. Na diverse gesprekken met andere job coaches te hebben gevoerd was mijn keuze, na een oriënterend gesprek met Simone, snel gemaakt.

Lees meer

MariadeWitMaria de Wit - Team Manager Support 

In het begin was het coachingsdoel voor mijzelf nogal vaag. Na een aantal sessies kreeg ik echter al snel meer inzicht in zowel mijn persoonlijke als zakelijke ontwikkeling. Ze liet me zien waar mijn valkuilen liggen en pakte deze ook praktisch aan door "huiswerk" mee te geven.

Lees meer

BrigitvanDaelenBrigit van Daelen - Purchaser - Medical Export Group

Na een ervaring met een coach die naar mijn gevoel het liefst met spandoek aan de zijlijn stond te juichen, was ik wat sceptisch geworden over wat een coach mij nog zou kunnen brengen. Hoe anders was het traject met Simone!

Lees meer

NicolineMaijNicoline Maij - Bewegingsagoog 

Simone has given me a new careerperspective on how to follow each step ahead with true consideration for my thoughts and inner values in life. In this proces of getting to know yourself and your own strengths she reaches you the knowledge and practise in training one step ahead.

Lees meer

Wij gebruiken cookies op onze web site. Sommigen zijn essentieel voor het correct functioneren van de site, terwijl anderen ons helpen om de site en gebruikerservaring te verbeteren (tracking cookies). U kan zelf kiezen of u deze cookies wil toestaan of niet. Let op dat als u onze cookies weigert mogelijk niet alle functies van de site beschikbaar zijn.

Ok