Stresstest

Wil jij inzicht in je huidige stressniveau en checken of je in de gevaarlijke zone bent beland van chronische stress of een naderende burn-out? Doe dan hier de gratis online stresstest. De test is alleen voor jezelf bedoeld en volstrekt anoniem dus vul deze zo eerlijk mogelijk in om een zo goed mogelijk beeld te krijgen. Het invullen van de test duurt maar een paar minuten.
Doe nu de gratis stresstest

E-book

Het e-book “Wie ben je echt?”, over gedachten, emoties en innerlijke wijsheid helpt je bewust te worden van de invloed van jouw gedachten op je gevoelens, je meer thuis te voelen in je emotionele wereld en meer te vertrouwen op jouw innerlijke wijsheid. Dit e-book heeft een gestructureerde opzet met een aantal stappen, allerlei testjes, tips en oefeningen. De inzichten en handvaten helpen je om bewuster keuzes te maken, meer in de regie te zijn en in vrijheid te leven. 
Vraag het gratis ebook nu aan

Strategiesessie

Ben jij eraan toe om met jezelf aan de slag te gaan? Om je persoonlijk en/of professioneel verder te gaan ontwikkelen? Of kamp je met burn-out klachten waar je geen verbetering in ziet komen? Wil je graag kennis maken en bespreken hoe Massop Coaching jou het beste van dienst kan zijn? Meld je dan nu aan voor een gratis Strategiesessie van 30 minuten. Dat kan bij ons op locatie, via Skype of via de telefoon.
Meld je nu aan

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok