Persoonlijke ontwikkeling

Beter onvolmaakt en echt, dan gemaakt volmaakt.

Het persoonlijke ontwikkelingstraject is geheel maatwerk en afgestemd op wie je bent als persoon en gericht op jouw ontwikkelingspunten. Deze kunnen ook werk gerelateerd zijn. Voorbeelden van thema’s: profilering, conflicthantering, omgaan met emoties, eigenwaarde en onzekerheid.

Tijdens dit traject doorloop je de 4 fasen van onderstaand leerproces.
Fase 1: Onbewust onbekwaam: je hebt niet door hoe je verandering kunt bewerkstelligen, je hebt het gevoel vast te zitten en komt er zelf niet uit.
Fase 2: Bewust onbekwaam: er komt bewustwording en zelfinzicht, je “blinde vlekken” worden helder, verborgen patronen worden inzichtelijk.
Fase 3: Bewust bekwaam: de vertaling naar de praktijk, het doorbreken van patronen, inzetten van nieuw gedrag, vaardigheden en ondersteunende overtuigingen, uit je “comfort zone” komen.
Fase 4: Onbewust bekwaam: de nieuwe situatie voelt comfortabel en is vanzelfsprekend geworden. Er is zelfvertrouwen, het wordt een tweede natuur.

Resultaat persoonlijk ontwikkelingstraject:
  • Zelfinzicht en bewustwording op persoonlijke effectiviteit
  • Loskomen van ingesleten patronen en overtuigingen
  • Overwinnen van angsten
  • Succesvol in de praktijk brengen van jouw doelstellingen
  • Verhogen van zelfvertrouwen en eigenwaarde
  • Regisseur van je eigen leven.

Wil je snel resultaten bereiken maar heb je geen tijd voor een persoonlijk ontwikkelingstraject, dan kun je ook kiezen voor een helemaal op maat gemaakte VIP Coachdag.

Daarnaast zijn er thema VIP dagen: Regie over je Leven, Je Stress de Baas, Van Onzekerheid naar Zelfvertrouwen. Je bent van harte welkom om je voor een van deze dagen aan te melden!

Wil je meer informatie? Dat kan eenvoudig via het contactformulier

U heeft geen naam ingevuld
U heeft geen (geldig) e-mailadres ingevuld
Invalid Input
U heeft geen onderwerp ingevuld
U heeft geen bericht of vraag ingevuld
Invalid Input

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok