workshopstressdebaas

Workshop "je stress de baas"

Volgens TNO hebben in Nederland maar liefst 3.000.000 mensen behoefte aan stress preventie!  Het is van belang om stressklachten vroegtijdig te herkennen en aan te pakken. Voorkomen is immers beter dan genezen en een burn-out ontstaat niet van de ene op de andere dag. De workshops “Je Stress de Baas I en II” helpen uw medewerkers om stress te reduceren en burn-out te voorkomen.

Workshop Je Stress de Baas I 
In deze workshop krijgen medewerkers inzicht in hun stressniveau en pragmatische tools over hoe deze te verlagen en de vitaliteit te vergroten. We brengen met een online stresstest voorafgaand in beeld hoe het met de medewerkers gaat, wat de stressfactoren zijn en hoeveel medewerkers het risico lopen op een burn-out. Deze workshop is de eerste stap om medewerkers zowel inzicht als handvatten te geven rondom stressreductie. 

De uitslag van de stresstest en de evaluatie van de workshop geven direct inzicht in de gesteldheid van de medewerkers en dienen als basis om vervolgprogramma’s op te stellen. Dit kan zowel in kleine groepen als individueel. 

Workshop Je Stress de Baas II - verdieping
Daar waar de deelnemers tijdens de workshop “Je Stress de Baas I” meer inzichten hebben gekregen, is deze verdiepende workshop er op gericht om nog meer ervaring op te doen met de materie, zodat deze beter geïnternaliseerd wordt.

Het doel van deze verdiepende workshop is om medewerkers te laten voelen dat ze zelf de regie hebben en zelf bepalen hoe ze hun wereld inkleuren. Aan de hand van een huiswerkopdracht gaan we tijdens deze workshop aan de slag met concrete stressvolle werksituaties. De hierdoor verkregen inzichten en kennis spelen een belangrijke rol bij het voorkomen van werk gerelateerde stress en burn-out.

Wil je meer informatie? Dat kan eenvoudig via het contactformulier

U heeft geen naam ingevuld
U heeft geen (geldig) e-mailadres ingevuld
Invalid Input
U heeft geen onderwerp ingevuld
U heeft geen bericht of vraag ingevuld
Invalid Input

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok